Німецькі етноконфесійні спільноти Галичини на тлі етнополітики Польщі (1919-1939 рр.) - Федик, Л. (Краєзнавство, 2013)
Аналізуються умови проживання німецьких конфесійних спільнот Галичини. Розглядаються основні напрями їх діяльності для збереження національної самобутності та місце конфесійного чинника у цьому процесі.