З історії м. Ужгорода XVIII-XIX ст.: джерелознавчий аспект - Делеган, М. (Краєзнавство, 2013)
У статті зроблено огляд документів Державного архіву Закарпатської області з історії міста Ужгорода XVIII-XIX століть. Акцентовано увагу на документах, що проливають світло на діяльність православної церкви, грецької громади, будівництво залізниці, яким досі приділялася недостатня увага.