Куренівська трагедія в документах - Бонь, О. (Краєзнавство, 2013)
Рецензія на книгу: Куренівська трагедія 13 березня 1961 р. у Києві: причини, обставини, наслідки. До- кументи і матеріали / Редкол.: В.А. Смолій (відп. ред.), Г.В. Боряк, В.М. Даниленко (кер. кол. упоряд.) та ін. – К.: Інститут історії України НАН України, 2012. – 548 с.