Пам'ятка ХVІІ століття: повернення культурного скарбу - Мех, Н. (Краєзнавство, 2013)
У статті висвітлюється важлива подія – вихід давнього трактату „Тератургіма або Чудеса”. Тривалий час про існування цієї книги знали лише історики, але зміст стародруку залишався таємницею і для них. І лише майже чотири століття по-тому Великі Чудеса Великих Святих відкриті людям.