Методичні підходи до економічної оцінки лісових ресурсів - Лицур, І.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті сформовано процедуру комплексної економічної оцінки лісових. Запропоновано новий підхід до визначення замикаючих затрат для основних типів лісорослинних умов. Виділено лісогосподарську (у лісовирощуванні) та лісозаготівельну (у лісоексплуатації) ренту.