Основи ціноутворення: теоретичні підходи в контексті сталого розвитку - Андрусь, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Досліджено основи ціноутворення, їхнє місце та роль у системі пріоритетів сталого розвитку.