Деградація земельно-ресурсного потенціалу України - Будзяк, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Стаття присвячена проблемам деградації земель в Україні. Визначені види деградації земель і ґрунтів, запропоновані шляхи їх ліквідації.