Територіальне планування сільськогосподарського землекористування – основа його просторового розміщення - Дорош, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Визначено роль та місце територіального планування у просторових утвореннях, стан і перспективи використання сільськогосподарського землекористування.