Характеристики тестового завдання як один із складників процесу тестування з позицій інтеракціонального підходу - Проценко, Н.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Предметом нашого дослідження є короткий огляд та характеристика основних складників процесу тестування, які взаємодіють під час здійснення тестованим мовленнєвої діяльності при виконанні тесту з іноземної мови. Здійснено аналіз таких характеристик тестових завдань як сетінг, рубрики тесту, подача матеріалу, очікувана відповідь.