Конвеєр смерті в часи "Великого терору" в Україні: технологія розстрілів, виконавці, місця поховань - Бажан, О.; Золотарьов, В. (Краєзнавство, 2014)
У статті розглядається процедура виконання смертної кари, особи, причетні до розстрілів «ворогів народу» у 1930-ті роки.