Популяризація краєзнавства: нові видання з історії міста Суми - Кузіна, Н. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на науково-популярні видання: Суми. Запрошуємо до знайомства: путівник / автор тексту Д. В. Кудінов; кер. проекту І. О. Дяденко, В. К. Шейко; ред. М. Л. Охрименко. – К.: Фолігрант, 2013. – 160 с.; Історія символіки міста Суми / Д. В. Кудінов. – Суми: ТОВ «ДД Папірус», 2013. – 60 с.