Вшанування пам'яті Тараса Шевченка в Галичині - Каднічанськи, Д.; Литвин, М.; Середа, О.; Стеблій, Ф.; Хахула, Л. (Краєзнавство, 2014)
У статті узагальнюється галицька Шевченкіана: аналізується роль та місце львівських видань творів Тараса Шевченка в піднесенні національної свідомості західних українців, показано історико-меморіальну діяльність щодо вшанування пам'яті великого Кобзаря на західних землях України у новітню добу.