Олекса Синявський про словотвір - Пена, Л.І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті проаналізовано погляди О.Н.Синявського на словотвір, висловлені ним у праці “Норми української літературної мови”, а також охарактеризовано систему лінгвістичних термінів і терміносполук у галузі словотвору, використаних у названій роботі.