Швидько Ганна Кирилівна: історик, краєзнавець, педагог - Кочергін, І. (Краєзнавство, 2014)
Стаття присвячена відомому вченому, досліднику історії міст і сіл України, організатору науки, одному з засновників сучасного краєзнавчого руху на Придніпров'ї.