Наративні джерела про діяльність Херсонського архієпископа Інокентія (Борисова) - Діанова, Н. (Краєзнавство, 2014)
У статті проаналізовано комплекс наративних документів, що стосуються діяльності архієпископа Інокентія (Борисова). Розглянуто епістолярну спадщину Владики та спогади про нього сучасників. Показано внесок архієпископа у розвиток історичної науки та просвітництва.