Чернігів у 1920-х рр.: реалії повсякденного життя - Острянко, А.; Непотенко, І. (Краєзнавство, 2014)
На прикладі Чернігова розглянуто формування, становлення та трансформації основних структур повсякденного життя міста та його мешканців у 1920-х рр., зокрема матеріально-побутове забезпечення життєдіяльності городян, структури обслуговування та споживання, соціокультурну сферу, за умов творення суспільства радянського зразка.