Штрихи до портрета журналіста і краєзнавця Павла Пустовіта - Пустовіт, Т. (Краєзнавство, 2014)
На основі документів Державного архіву Полтавської області простежується доля журналіста і краєзнавця з Полтавщини П. М. Пустовіта. Відтворено його внесок у розвиток краєзнавства на Кременчуччині.