Становлення системи охорони здоров'я Чернігівщини: роль сільських медичних працівників (1920-1930 рр.) - Топчій, О. (Краєзнавство, 2014)
У статті досліджено місце і роль сільських працівників медичної сфери Чернігівщини в становленні і розвитку сільської медицини регіону в 20-30-х роках ХХ століття та відображені труднощі, з якими названа категорія стикалася в процесі своєї практичної діяльності.