Історіографічна традиція Законодавчої комісії 1767-1768 рр. на сторінках українського часопису "Киевская старина" (1882-1906) - Мирончук, А. (Краєзнавство, 2014)
У статті проаналізовано внесок журналу «Киевская старина» у формування історіографічної традиції Законодавчої комісії 1767-1768 рр.