Ювілейний збірник на пошану професора Анатолія Коцура - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на збірник: Часопис української історії / За ред. доктора історичних наук, професора А.П. Коцура. – Київ, 2013. – Вип. 25. – 356 с.