До "Джерел духовності" - Букет, Є. (Краєзнавство, 2014)
Вийшов друком збірник документів і матеріалів нау- ково-краєзнавчих експедицій Національної спілки краєзнав- ців України 2009-2013 рр. (Джерела духовності: Науково- краєзнавчі експедиції Національної спілки краєзнавців України 2009-2013 рр. Документи та матеріали / Нац. спілка краєзнавців України; за заг. ред. О. П. Реєнта; упоряд.: Є. В. Букет, С. Д. Гальчак, В. І. Дмитрук, Р. В. Маньковська. – Вінниця: ПП Балюк І.Б., 2014. – 340 с.: 8 с.) іл.