Курган в урочищі Перещепине поблизу Більського городища - Кулатова, І.М.; Супруненко, О.Б. (Археологія і давня історія України, 2009)
Восени 2001 р. Більський загін Охоронної археологічної експедиції Центру охорони та досліджень пам’яток археології управління культури Полтавської облдержадміністрації провів дослідження на майданчику під розташування газорозвідувальної свердловини № 170 на південно-східній периферії Перещепинського курганного некрополя І, розташованого на захід від с.Більськ Котелевського району Полтавської обл. Цей могильник вже неодноразово потрапляв в поле зору дослідників завдяки розкопкам Українсько-німецької археологічної експедиції ІА НАН України і Німецького науково-дослідного товариства, за безпосередньої участі в цих роботах нашого шанованого ювіляра – професора С.А.Скорого, у співпраці з яким було виконано і, сподіваємося, ще буде здійснено чимало дослідницьких проектів.