Атрибуція речей із забутого комплексу з розкопок біля с. Васильків - Бабенко, Л.І.; Ліфантій, О.В. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті здійснена спроба атрибуції речей, що походять із розкопок Ю. Ф. Абази біля села Васильків (сучасна Черкаська обл.) у 1895 р.