Приложение 2. Антропологічна експертиза кісткових решток зі скіфського поховання кургану № 7 (Орликова Могила) - Козак, О.Д. (Археологія і давня історія України, 2019)
Для антропологічного дослідження були надані фрагменти людських кісток, знайдені в похованні: в районі грабіжницького ходу та на дні могили.