Використання конопель у ранньому залізному віці - Горбаненко, С.А. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті зібрано й упорядковано дані про знахідки конопель на пам’ятках раннього залізного віку. Висловлено припущення про використання конопель для виготовлення тканин, а також — у медичних цілях.