Букринська наступальна операція очима очевидців - Бойко, Н. (Краєзнавство, 2014)
Подано розгорнуту картину боїв на Букринському плацдармі восени 1943 року, дається їм аналітично-критична оцінка. Дослідження проводиться на основі документальних матеріалів і свідчень очевидців та учасників битви.