Виховання патріотизму починається з любові та вивчення рідного краю - Дмитрук, В. (Краєзнавство, 2014)
7 липня 2014 р. в конференц-залі Полтавського університету економіки і торгівлі відбулося засідання Президії правління НСКУ та голів правлінь регіональних організацій.