Нові лауреати найпочеснішої премії в краєзнавстві (Краєзнавство, 2014)
1 жовтня відбулося засідання Президії правління Національної спілки краєзнавців України. Серед іншого, на засіданні визначені Лауреати премії імені Дмитра Яворницького Національної спілки краєзнавців України 2014 року.