25-річчю Народного Руху України присвячується - Реєнт, О. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на книгу: Гончарук Г. Народний Рух України. Історія. 1989–1996 рр. Видання друге, доповнене. – Одеса: «Астропринт», 2014. – 336 с.: іл.