"Корюківка назавжди залишилася в серці…" - Коваленко, О.; Демченко, Т. (Краєзнавство, 2014)
Рецензія на книгу: Устименко В. У кожного своя правда. Істина одна: Корюківка: довічний біль. – К.: Україна, 2013. – 440 с.: іл., портр.