Про досягнення Інституту надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля в галузі синтезу і спікання надтвердих матеріалів за період діяльності в складі НАН України - Туркевич, В.З.; Колодніцький, В.М. (Сверхтвердые материалы, 2018)
Представлено основні досягнення Інституту надтвердих матеріалів ім. В. М. Бакуля НАН України в області синтезу і спікання надтвердих матеріалів при екстремально високих p, T-параметрах за період діяльності в складі НАН України.