Комплексна оцінка природних ресурсів в інноваційних формах управління природокористуванням - Клиновий, Д.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Визначено теоретико-методологічні засади і практичні можливості комплексної оцінки природних ресурсів як чинника капіталізації природно-ресурсних відносин у системі інноваційних форм природокористування.