Теоретичні аспекти гарантування суспільної безпеки у форматі сталого розвитку - Обиход, Г.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Стаття присвячена проблематиці гарантування суспільної безпеки. Визначено її основні об’єкти і види залежно від джерела походження загроз. Розкрито принципи організації безпечного існування суспільства. Розроблено напрями вдосконалення системи гарантування суспільної безпеки, виходячи із завдань сталого розвитку.