Внутрішній територіальний капітал сталого розвитку національної економіки - Павленко, В.П.; Тичковська, Л.П. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Визначено головні форми територіального капіталу, на основі раціонального використання яких можливий сталий розвиток держави. Обґрунтовано концептуальну схему відтворення територіальних систем шляхом застосування внутрішнього потенціалу.