Формування системи раціонального землекористування на депресивних територіях: інвестиційно-інституціональний аспект - Хвесик, Ю.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
В статті розкрито інвестиційно-інституціональні аспекти формування системи раціонального землекористування на депресивних територіях, які можуть бути репрезентативними в цілому для України.