Наукові засади інституціонального забезпечення раціонального використання земельних ресурсів - Шашула, Л.О.; Музика, Н.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Питання впорядкування використання інституту власності на земельні ресурси знаходиться в фокусі економічних проблем країни. В статті проведено дослідження сучасного стану та наявних проблем, перспектив вирішення інституціонального забезпечення використання земельних ресурсів. Доведено іноваційність використання принципів аутсорсингу в сфері землегосподарювання через державно-приватне партнерство.