Концептуальні засади управління процесами капіталізації природних ресурсів - Бондар, Л.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
Обґрунтовано структуру та завдання системи управління капіталізацією природних ресурсів. Здійснено аналіз основних фінансових механізмів управління капіталізацією. Запропоновано загальну стратегію управління капіталізацією природних ресурсів.