Шляхи створення складових механізму податкового регулювання використання та охорони природних ресурсів - Гамзіна, О.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті розкривається роль податкового механізму регулювання, використання та охорони природних ресурсів в Україні на сучасному етапі її розвитку. Розглядається податкове регулювання та ряд інших фінансових інструментів як частина державної політики коректування параметрів цього механізму.