Формування організаційно-економічної системи управління земельними ресурсами - Денисенко, І.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
В статті досліджуються методологічні основи формування організаційно-економічної системи управління земельними ресурсами. Розглянуті особливості впливу земельних ресурсів на забезпечення соціально-економічного розвитку країни.