Теоретичні основи економічної оцінки водних ресурсів регіональних господарських систем - Мартинюк, І.Д. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2012)
У статті наводяться теоретичні основи економічної оцінки водних ресурсів регіональних господарських систем України та формування тарифів на них з урахуванням оцінки.