Властивості, структура, способи одержання матеріалів на основі оксиду індію та їх практичне застосування у технологіях напівпровідникової та електронної техніки (Огляд) - Григоренко, М.Ф.; Черніговцев, Є.П. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2019)
Наведено огляд літературних даних щодо загальних властивостей та структури оксиду індію In₂O₃, проведено аналіз методів одержання матеріалів на його основі, розглянуто застосування оксиду індію у різних галузях напівпровідникової та електронної техніки.