Методика визначення просторового поширення малоамплітудних розломів і тріщин у тонкошаруватому вуглевмісному геологічному середовищі - Гринь, Д.М. (Геофизический журнал, 2019)
Розглянуто питання про визначення місця розташування розломів і тріщин в геологічному середовищі, які виникають в процесі формування основних типів геологічних структур: зрушень, надвигов, скидів, грабенов, осей складок і зон стиснення. В якості вихідних даних використані майданні сейсмічні записи загальної глибинної точки МОГТ ЗБ, отримані на шахтному полі шахти "Красноліт-Манський" (Донецька обл.). Поле знаходиться на моноклинали південно-західній частині Каль-Міус-Торецька улоговини, у висячому крилі Центрального насування з амплітудою до 310 м.