Глибинні геоелектричні дослідження Троянківського та Тарасівського метабазитових масивів Голованівської шовної зони - Кушнір, А.Н.; Бурахович, Т.К.; Ільєнко, В.А.; Ширков, Б.І.; Ніколаєв, І.Ю. (Геофизический журнал, 2019)
Наведено результати експериментальних спостережень низькочастотного природного змінного електромагнітного поля Землі зовнішнього іоносферних-магнітосферного походження, проведених в 2017-2018 рр., На території Ятраньского блоку Голованівської шовної зони Українського щита.