Гравімагнітна модель Коломийської палеодолини уздовж геотраверсу Надвірна — Отинія — Івано-Франківськ - Анікеєв, С.Г.; Максимчук, В.Ю.; Пилип'як, М.М. (Геофизический журнал, 2019)
Мета роботи - побудова комплексної сейсмогравімагнітной моделі геологічного розрізу по геотраверсу СГ-1 (67) (Надвірна-Отинія-Івано-Франківськ) та оцінка перспектив нафтогазоносності Коломийської палеодолини. Методика досліджень заснована на аналізі аномального гравітаційного і магнітного полів і побудові узгоджених плотностной і магнітної моделей геологічного розрізу. Локальні аномалії виділені методами трансформацій.