Дослідження електричних властивостей та структури аморфних стопів системи Fe–B–P–Nb–Cr - Ярмощук, Є.І.; Міка, Т.М.; Зелінська, Г.М.; Носенко, В.К.; Семенько, М.П. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
Досліджено температурні залежності електроопору аморфних стопів системи Fe–B–P–Nb–Cr у температурному інтервалі 77–846 К. Значення питомого електроопору виявилися дещо більшими, ніж для більшости магнетом’яких матеріялів на основі заліза; проте вони укладаються в загальні закономірності змін електроопору аморфних стопів. Високі значення питомого електроопору та малі значення температурного коефіцієнта електроопору разом з високими магнетними характеристиками зумовлюють можливості ефективної експлуатації таких матеріялів у магнетопроводах різного призначення.