Пріоритети екологічного та збалансованого лісоресурсного розвитку - Коваль, Я.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Викладено пріоритети екологічно збалансованого лісоресурсного розвитку, основу якого становлять лісогосподарські, лісозаготівельні та деревообробні підприємства. Конкретизовано найбільш вагомі проблеми розвитку галузі, котрими є інституціональне забезпечення, зовнішньоекономічна діяльність, ліси у сфері природно-техногенної безпеки. Сформульовано напрями розвитку лісоресурсного комплексу.