Засади формування регіонального еколого-економічного партнерства в сучасних ринкових умовах - Бистрякова, Ю.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Статтю присвячено дослідженню проблем формування еколого-економічного партнерства на регіональному і місцевому рівнях.