Сутність управління земельними ресурсами - Денисенко, І.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті розкрита сутність управління земельними ресурсами. Проаналізовано механізми раціонального землекористування, у тому числі економічний механізм управління земельними ресурсами. Розглянуто економічні санкції за відшкодування заподіяного збитку.