Формування стратегії підвищення екологічної конкурентоспроможності регіонів - Обиход, Г.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
Розкриваються передумови формування стратегії підвищення екологічної конкурентоспроможності регіонів. Наводяться принципи, стратегічні заходи та необхідні складові цього процесу. Обґрунтовується необхідність розробки методики визначення рівня конкурентоспроможності регіону з урахуванням екологічного фактору.