Земля як територіальна основа, ресурс господарювання та життєдіяльності людини - Шашула, Л.О. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2011)
У статті запропоновані нові підходи до формування збалансованих економіко-екологічних землегосподарських систем на принципах сталого розвитку регіонів з урахуванням інтересів суб'єктів господарювання та суспільства.